Deilig quesadillas med Entrecôte og Pico De Gallo
Oppskrift på deilige Quesadillas med Entrecôte
Ingredients
- PICO DE GALLO
- 4 stk. tomat
- 1 stk. jalapeño
- 1 stk. løk
- 2 båter hvitløk
- 1 potte frisk koriander
- QUESADILLAS
- 600 g entrecôte
- 1 ts cayennepepper
- 1 ts kanel
- 2 ts løkpulver
- 1 ts hvitløkspulver
- 2 ts oregano
- 2 ts kummin
- 1 ts sort pepper
- 8 stk hvete eller mais tortillas
- 200 g revet ost
- 1 boks med Mais
- 1 Paprika
- 1 stk. lime
Instructions
Quesadillas med Entrecôte
Quesadillas er en meksikansk matrett som består av tortilla fylt med ost og andre ingredienser som kjøtt, grønnsaker og krydderier.
Prøv vår deilige oppskrift på quesadillas fylt med ost, biff og grønnsaker. Enkel å lage og perfekt for en smakfull middag
1. Gni kjøttet godt inn med krydder. Temperer kjøttet i romtemperatur ca 30 minutter før steking.
2. Stek kjøttet i varm stekepanne i ca 3 min på hver side. La kjøttet hvile i minst 10 min før du kutter.
3. Fordel tynne skiver av entrecôte på tortillaen
4. Dryss over litt revet cheddar og fold andre halvdel over.
Stekes på begge sider til osten er smeltet. Server med Pico De Gallo
Pico De Gallo
1. Finhakk tomat, jalapeño, løk, hvitløk og koriander og ha alt i en skål. Press over saften av lime og smak til med litt salt og pepper.
2. Lag gjerne sausen et par timer før servering, og sett den kalt slik at den kan stå og utvikle smak.