Privacy Policy

PERSONVERNERKLÆRING FOR PRISJEGERE APP, WEB OG FORUM

21.3.2023

Vi tar personvern på alvor og vil at alle brukere skal føle seg trygge på at informasjonen de deler med oss blir behandlet på en sikker og pålitelig måte.

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Prisjegere App, Prisjegere.no og Prisjegere Forum (heretter omtalt med samlebetegnelsen «Prisjegere» eller «tjenesten(e)») samler inn, bruker og beskytter dine personlige opplysninger.

Personvernerklæringen er juridisk bindende fra det tidspunkt du velger å dele dine personlige opplysninger med Prisjegere. Ved å benytte våre tjenester samtykker du til innsamling, bruk og oppbevaring av dine personopplysninger i henhold til denne erklæringen.

  1. Informasjon som samles inn

Informasjonen vi samler inn om deg er underordnet ditt bruk av våre tjenester. Prisjegere samler bare inn personopplysninger som er nødvendig for å kunne yte tjenestene du skal bruke.

Vi kan samle inn følgende typer opplysninger:

Personlig informasjon som omfatter navn, e-postadresse, telefonnummer og andre opplysninger du velger å gi oss når du registrerer deg for å bruke tjenesten.

Teknisk informasjon om enheten du bruker for å benytte tjenestene, herunder modell og operativsystem, IP-adressen din, geolokalisasjon, nettleserhistorikk og andre tekniske opplysninger som samles inn automatisk når du bruker appen.

Bruksinformasjon om dine preferanser og brukeratferd. Dette inkluderer informasjon om hvordan du bruker tjenestene, herunder hvilke funksjoner du bruker og når du bruker dem.

Prisjegere benytter Google Analytics for å samle inn informasjon. Google Analytics er et analyseverktøy som hjelper oss å forstå hvordan du bruker våre tjenester. Denne innsikten bruker vi for å tilpasse tjenestene og forbedre produktene vi tilbyr. Google Analytics bruker informasjonskapsler og andre teknologier for å samle inn informasjon om ditt bruk av tjenestene og rapporterer om aktiviteten til oss. Google Analytics lagrer ikke personopplysninger som navn eller e-postadresse. 

  • Hvordan bruker vi informasjonen?

Vi bruker informasjonen vi samler inn for å tilby tjenestene, utvikle ny funksjonalitet og forbedre din brukeropplevelse. Prisjegere kan også bruke informasjonen til å sende deg relevante markedsføringsmeldinger, men kun hvis du har gitt oss ditt samtykke til dette. Vi vil aldri selge dine personopplysninger til tredjeparter. Du står fritt til å bruke våre tjenester uten å opprette en bruker, men enkelte funksjoner kan kreve innlogging.

Dine opplysninger brukes til følgende formål:

For å tilby og forbedre våre tjenester kan vi bruke dine opplysninger når du oppretter en brukerprofil, eller tilsvarende formål som krever at vi identifiserer hvem du er. Dette kan for eksempel være gjeldende dersom du kontakter oss via epost eller telefon.

For å kommunisere med deg. Vi kan bruke din e-postadresse eller ditt telefonnummer for å kontakte deg med viktige oppdateringer eller nyheter relatert til våre tjenester.

For å oppfylle våre juridiske forpliktelser, kan det være nødvendig å bruke informasjonen din.

  • Hvordan deler vi informasjonen?

Prisjegere kan dele informasjon med tredjeparter dersom dette er nødvendig for å tilby tjenestene, for eksempel med betalingsleverandører for å behandle betalinger. Vi kan dele informasjon med tredjeparter dersom det er påkrevd ved lov eller i tilfelle vi mener at slik deling er nødvendig for å beskytte våre rettigheter, sikkerheten din, eller sikkerheten til andre brukere.

  • Hvordan beskytter vi din informasjon?

Prisjegere tar din personlige integritet og sikkerhet veldig alvorlig, derfor benytter vi tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte informasjonen din mot uautorisert tilgang, endring, ødeleggelse eller tap. Vi bruker bransjestandard krypteringsteknologi for å beskytte dine personlige opplysninger.

  • Posisjon

Når du bruker vår app, vil vi be om tillatelse til å bruke posisjonsdataene dine for å kunne gi deg best mulig opplevelse. Vi ønsker å sikre at du får tilgang til oversikt av butikker og tjenester som er relevante for deg, og vi håper at vår tilgang til posisjonsdataene dine kan hjelpe oss med å oppnå dette målet. 

  • Varsler 

For å kunne sende push-varsler til deg, er det en forutsetning at du har gitt appen vår tillatelse til å gjøre det. I tillegg må du bruke en funksjon som krever bruk av push-varsler. Vi ønsker å sikre at våre brukere har full kontroll over hvilken informasjon de mottar fra appen vår, og derfor vil vi aldri sende push-varsler uten ditt samtykke og uten at det er nødvendig for en funksjon du bruker. Hvis du ikke ønsker å motta push-varsler, kan du enkelt deaktivere denne funksjonen i innstillingene på enheten din. Vi håper at vår tilnærming til push-varsler vil gi deg en best mulig opplevelse av appen vår.

  • Sletting av bruker 

Når du oppretter en brukerkonto, har du muligheten til å slette dine opplysninger når som helst. Dette kan enkelt gjøres på profilsiden og i brukerinnstillingene. Når du gjør dette, vil all din data bli permanent slettet fra våre systemer og vil ikke bli tilgjengelig for oss i fremtiden. Vi ønsker å sikre at våre brukere får full kontroll over sin personlige informasjon og sine brukerkontoer. Derfor gir vi deg muligheten til å slette din konto og data når du selv ønsker det, uten å måtte kontakte oss eller vente på vår bekreftelse.

Hvis du senere ønsker å bruke tjenesten vår igjen med brukerkonto, kan du enkelt opprette en ny når som helst.

  • Behandlingsansvarlig

MCT Venture AS er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Du kan kontakte behandlingsansvarlig rådgiver på privacy@prisjegere.no dersom du har spørsmål eller krever innsyn.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist