Løvtynne burgerne med ost.
Smash Burger
Ingredients
- 400g Kjøttdeig
- Salt
- Pepper
- Cheddar ost
- Dressing
- 1 rødløk
- Hjertesalat
- 4 Brioche burgerbrød
- Dressing:
- 2 ss Ketchup
- 2 ss Majones
- 1 ts salt
- 1 ss agurkmiks
- 1/2 ts Paprikakrydder
- 1/2 ts Hvitløkspulver
- 1/2 ts pepper
- 1/2 ts Tørket dill
Instructions
1. Form fire boller av kjøttdeigen. Salte og pepre godt.
2. Varm en panne med olje og legg kjøttbollene i pannen med god avstand. Trykk litt ned slik at de ligger stødig i pannen. Stek noen minutter til de har stekeskorpe.
3. Snu bollene og press dem flatte ned i pannen med stekespaden. Legg på en osteskive på hver burger og stek til ønsket kjernetemperatur. La burgerne hvile litt på en fjøl eller rist.
4. Bland dressingen. Legg et salatblad på hver burgerbrødbunn, ha på litt dressing og tomatskiver. Legg på burgerne, med et par sylteagurkskiver og en ekstra klatt dressing på toppen. Legg på burgerbrødtoppen og nyt.