Med en kombinasjon av kremet vodka-tomat saus og rød pepperflak, er denne pastaretten rik på smak og enkel å lage
Spicy Vodka Pasta
Ingredients
- 400g pasta (f.eks. spaghetti eller linguine)
- 1/4 kopp vodka
- 1 kopp tomatsaus
- 1/2 kopp kremfløte
- 1/2 løk, hakket
- 3 fedd hvitløk, hakket
- 1/4 ts rød pepperflak
- 2 ss olivenolje
- Salt og pepper, etter smak
- Frisk basilikum, hakket (til servering)
Instructions
Denne pastaretten er en av supermodellen Gigi Hadids favorittoppskrifter! Med en kombinasjon av kremet vodka-tomat saus og rød pepperflak, er denne pastaretten rik på smak og enkel å lage. Perfekt for pastaelskere som ønsker å legge til en liten krydret vri på deres favorittrett! Server med hakket basilikum og parmesanost på toppen.
Fremgangsmåte:
- Kok pastaen i en stor kjele med saltet vann, og følg anvisningene på pakken til den er al dente.
- I en stor stekepanne, varm opp olivenolje over middels varme.
- Tilsett løken og hvitløken, og stek til de er myke og gylne, ca. 5 minutter.
- Tilsett vodka og rød pepperflak, og la det koke i et par minutter til alkoholen fordamper.
- Tilsett tomatsausen og la det koke i noen minutter til sausen er varm. Deretter tilsetter du kremfløten, rører godt og lar det koke opp igjen.
- Smak til med salt og pepper etter smak. Sil av pastaen og tilsett den i sausen. Rør godt og la det koke sammen i et minutt eller to, til pastaen er godt blandet med sausen og varm.
- Server med hakket basilikum og eventuelt litt parmesanost på toppen.