Poke bowl med laks, mango og granateple
Ingredients
- 400g fersk laks (Salma)
- 1 stor mango
- 1 granateple
- 2 ss soyasaus
- 1 ss risvineddik
- 1 ts sesamolje
- 1 ts honning
- 1 ts revet ingefær
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 stk Chilli
- 1 stk agurk, skåret i tynne skiver
- 2 stk vårløk, skåret i tynne skiver
- 2 ss sesamfrø
- 4 kopper kokt sushiris eller annen type ris
Instructions
Prøv vår oppskrift på en frisk og smakfull Poke bowl med fersk laks, saftig mango og crunchy granateplekjerner. Toppet med en søt og spicy dressing, agurk og vårløk, vil denne retten garantert imponere dine smaksløker. Enkel å lage og full av sunne ingredienser. Perfekt til en hverdagsmiddag eller helgekos. Finn oppskriften her.
1. Skjær laksen i terninger og legg den i en stor bolle.
2. Skrell mangoen og skjær den i tynne skiver. Legg den i bollen sammen med laksen.
3. Del granateplet i to og bank ut kjernene over bollen.
4. I en annen bolle, visp sammen soyasaus, risvineddik, sesamolje, hakket chilli, honning, ingefær og hvitløk. Hell dressingen over laks og mango i bollen og bland godt.
5. Fordel sushiris i bunnen av fire skåler.
6. Topp risene med laks og mango-blandingen.
7. Pynt med agurk, vårløk, sesamfrø og granateplekjerner.
Server umiddelbart og nyt!